Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/a/0/wiag.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/a/0/wiag.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/a/0/wiag.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684 OM OSS – wiag.no

Om oss

Her kan du lese litt om meg og min nettside.

Det startet med kortholdere

Etter å ha solgt et pent antall praktiske kortholdere i aluminium på nettet de siste årene, bestemte jeg meg for å tilby også andre, spennende produkter – som for eksempel smartklokker, pedometere, forskjellige lykter og litt til.

Ta en titt på produktutvalget, kanskje finner du noe som frister?

Hva vi vil

Vårt ønske er å tilby deg som kunde produkter av høy kvalitet fra dyktige og innovative produsenter. Uansett om du skal ha en kortholder, en smartklokke, et pedometer, en kraftfull lykt – eller hvilket som helst annet produkt.

Vi synes også det er viktig å ha en dynamisk portefølje. Derfor skal det jevnlig dukke opp nye spennende produkter hos WIAG.

Hva mener DU?

Nå vet du litt om oss, og hva vi vil. Men hva ønsker du? Vi hører veldig gjerne din mening om vareutvalg, kvalitet, vår oppfølging og service – og ikke minst: Om andre typer produkter du kunne tenke deg å finne på våre sider!

Send oss en mail!

Frank Williksen Eier

Hei!

Jeg heter Frank Williksen, og det er meg som driver nettbutikken wiag.no – inkludert kortholder.no

Etter å ha solgt et pent antall praktiske kortholdere i aluminium på nettet de siste årene, bestemte jeg meg for å tilby også andre, spennende produkter – som for eksempel smartklokker, pedometere, forskjellige lykter og litt til.

Ta en titt på produktutvalget, kanskje finner du noe som frister?

Det er en gammel journalist som nå prøver ut mulige egenskaper som kremmer.

Utgangspunktet er en dypfølt angst for å kjede meg, så selv om jeg fortsatt er synlig også i forskjellige media, så syntes jeg det nå var rom for å utvide virkeområdet med en webshop!

Drømmen er ikke å konkurrere med Amazon. Den er derimot å drifte en aktuell webshop med spennende produkter – og med kunden i fokus.

Så ligger det alltid noe spennende og uforløst i det å prøve seg på noe nytt; noe man ikke har erfaring med fra før, men har desto større nysgjerrighet på!

Som kunde hos wiag.no (og kortholder.no) kan du føle deg trygg på å bli godt ivaretatt, og at du kan velge blant produkter som har god kvalitet fra seriøse produsenter.

Og skulle noe gå galt (som det jo faktisk kan gjøre for alle), så skal du vite at reklamasjonsbehandlingen også vil holde høyt nivå: Bare på den måten kan vi håpe på å beholde deg som kunde også senere!

Velkommen!

Til tjeneste!

Du bestiller når det passer for deg – natt eller dag, helg eller hverdag, høytid eller vanlig uke. Vi er klare – uansett!

Vi tilbyr bare produkter fra nøye utvalgte leverandører som deler vårt syn på kvalitet. Derfor finner du neppe de aller billigste tilbudene hos oss. Men du finner kvalitetsprodukter til riktig pris.

Alle varer sendes uten tillegg for porto/frakt. Det betyr at prisen du betaler totalt er den samme, uansett om du bor i Oslo, Mandal eller Alta. Og uansett om varen du mottar er et brev på 100 gram – eller en pakke på 10 kilo.

Når du handler med oss, er du sikret seriøs og effektiv behandling. Fra ordren mottas, via forsendelse – og til eventuell oppfølging etter handelen. Vi er der for deg hele tiden, og følger selvsagt norsk kjøpslov. Dette betyr ikke minst rask og effektiv reklamasjonsbehandling.

Gjennom mange års nettsalg av kortholdere, kan vi telle antall reklamasjoner på en hånd. Dette synes vi er en god bekreftelse på at vi har levert den kvaliteten vi har lovet.

Bli en fornøyd WIAG-kunde du også!